E-cigg- Varför är dessa e-cigaretter ett bättre alternativ?

 

Om du letar efter den bästa alternativet till vanliga tobakscigaretter då är e-cigg enkelt val för dig. Du kan välja e-cigg eftersom det anses en av de bästa alternativ av många skäl.

Nedan följer några anledningar till att kalla e-cigg till det bästa och föredragna alternativet.

Den ihållande hosta existerar inte längre - rökare kanske märker att när de byter till e-cigg så kan den ihållande hosten oftast försvinna. Eftersom dessa e-cigaretter inte innehåller toxiner som i vanliga cigaretter. Detta hjälper att undvika eventuella hälsoproblem som ursakas av vanliga cigaretter.

Smaken oftast förbättras efter ett tag - När man slutar röka vanliga cigaretter då oftast förbättras cirkulationen, som gör att kroppen kan reparera sig själv sakta men säker efter ett tag. Detta resulterar att man får bättre smak och lukt osv.

Det är lättare att andas - E-cigg innehåller inte alla skadliga toxinersom finns i vanliga cigaretter och så kan lungorna må bättre och börja reparera sig själva.

Cirkulationen blir bättre - Kolmonoxid som finns i en vanlig cigarettrök leder till minskad och försämrad blodcirkulation. Vid användning av E-cigaretten undviker du dom skadliga ämnen eftersom e-cigg producerar inte skadlig rök utan enbart ånga.

Med e-cigg det kan du anpassa nikotinstyrka efter egna behov och välja bland många olika smaker.

Bortsett från detta är e-cigg även ett betydligt billigare alternativ i längden. Att använda e-cigg har även några sociala fördelar om man gämför med vanliga cigaretter.

E-cigg producerar ingen dålig lukt av rök och därför undviker du att stinka tobak både för dig själv och personer i din omgivning. Användningen av e-cigg leder inte till dålig andedräkt eller dåligt lukt på kläder eller möbler.

Som sagt dessa e-cigg skapar inte rök och oftast personer i din omgivning har lättare att acceptera e-cigg än att man röker vanliga tobakscigaretter som släpper dålig luk och rök.

Med användning av e-cigg du undviker oavsiktliga brännskador eftersom den brinner inte och producerar ingen aska tan endast ånga.

Det finns otroligt många fördelar med e-cigg om du gämför med tobaksrökning. Du kan välja e-cigg i många olika modeller och färger och du kan välja e-juice i flera hundra olika smaker i allt från tobak till fruk eller dryck smaker.

Så om du har bestämmt dig att sluta röka då får du hjälp av e-cigaretter

Comments

Popular posts from this blog

Tips för att köpa e-cigg online

E-cigarett: Hälsosammare alternativ till cigaretter