Fakta om E Cigg startpaket

 

EL Cigg eller Ecigg även känd som elektroniska cigaretter finns i många olika storlekar och former. E-cigaretter finns som enkel vape eller som komplett startpaket. E Cigg startpaket innehåller ett batteri, ett förångare / tank och en brännare. Brännare producerar en ånga genom att värma upp vätskan som vanligtvis innehåller nikotin och några andra kemikalier. Användare andas in detta ånga istället för rök i lungorna. Denna ånga stör oftast inte andra i närheten som när man röker vanliga cigaretter. E-cigg kallas med olika namn på olika platser som ehookas, mods, vapes, osv.

En del av Ecigg modeller kan se ut som riktiga cigaretter. Några ser ut som en penna och oftast laddas med USB laddare. Mer erfarna användare kalla detta för vaping.

Hur fungerar E Cigg?

De flesta E cigg online består av fyra huvudkomponenter, inklusive:

1) En tank, som fylls med E-juice, som innehåller olika mängder nikotinstyrka och olika smaker beroende vad du väljer

2) En värmekomponent (brännare)

3) En kraftkälla, vanligtvis ett batteri

4) Ett munstycke för inandning

I de flesta av e-ciggen aktiveras uppvärmningsanordningen genom att ta en puff som förångar vätskan eller E-juice i patronen. Då andas användaren in den ångan, även kallad vaping.

Alla användare bör vara mer än extra försiktiga när de väljer E-juice och E-cigg innan de köper dem. En grundlig undersökning bör göras innan beslutet fattas. För E Juice finns det hundratals smaker tillgängliga på marknaden. Olika smaker finns i olika delar av världen. Om vi ​​pratar om den mest gillade E-juice-smaken kommer tobaks och fruktens smak överst, vald av Vapers. Varje dag kommer nån annan ny smak på marknaden, och en av de vanligaste är smak av vanilj, frukter, tobak eller bubblegum.

E Cigs förändring - Tidigare och nu

Nuförtiden finns e-cigg och Vape i många olika och attraktiva nyanser och smaker. I den inledande fasen var de oftast för engångsbruk och därefter började de ha dessa utbytbara patroner.

Eftersom e-cigg är batteridrivna enheter och man själv fyller i e-juice då ger användarna valet av olika nikotinstyrkor att välja mellan.

I tidigare modeller av e-cigg var det nödvändigt att trycka och hålla ner knappen för att värma upp e-vätskan. Moderna e-cigg eller Pods aktiveras automatiskt när användaren andas in. Eftersom e-cigg kan se ut som de vanliga cigaretter, är dessa Pods mycket mer kompakta och mindre i storlek än tidigare Mods.

El Cigg kan köpas online från olika webbplatser. Alla försäljare av e-cigg och Vape tillbehör i Sverige , måste de gå igenom vissa riktlinjer och uppfylla stränga EU krav.

En av dom bästa online butiker är Eciggonline.se

Comments

Popular posts from this blog

E-cigg- Varför är dessa e-cigaretter ett bättre alternativ?

Tips för att köpa e-cigg online

E-cigarett: Hälsosammare alternativ till cigaretter