Fördelar med att byta från tobak till E-cigarett

 

Som alla redan vet tobaksrökning är mycket hälsoskadlig och e-cigarett kan vara det bästa alternativet för att sluta röka. Du bör byta till ecigg eftersom detta är bevisat mindre farligt än tobakrökning. Den här batteridrivna enheten kan erbjuda dig samma känsla som att inandas vanligt cigarett eller tobaksrök.

Det kan avge nikotin  eller doser av förångad nikotin för att andas in och utan någon tobaksrök. Detta elektroniska enheten som kallas för E-cigg kan vara det bästa alternativet att trappa ner eller helt sluta med tobaksrökning. Här i denna guide har vi nämnt hur tobaksrökning är hälsofarligt och hur e cigarett kan vara mer fördelaktigt över tobaksrökning.

Hur mycket är tobaksrökning  hälsofarligt ?

Tobaksrök skadar dom flesta organ i kroppen

Det ökar risken för tex lungcancer, hjärtsjukdom, stroke och många fler alvarliga sjukdomar .

Rökning kan orsaka cancer i lugnor , din mage, lever, tjocktarm, urinblåsa, livmoderhals och så vidare.

Fördelar med att Vejpa och använda E-cigaretter :

Att Vejpa  är billigare alternativ än en vanlig cigarett. En påfylld ecigg-tank på ca 2ml är lika med nästan ett komplett paket av 20 cigaretter . Du kan spara pengar på varje förpackning så gå för det. Du kan spara även mer genom att köpa E-juice eller E-vätska och använda den för att fylla ecigg-tanken själv när det är dags för det .

Med el cigg kan du röka mindre och anpassa nikotinstyrka själv.

E-cigaretter gör inte dina fingrar gula, naglar, hår och kläder luktar inte som vid tobaksrökning så runt omkring dig bli ett betydligt renare miljö. Du kan använda ecigg utan någon rök &  lukt och du bara andas in  ånga medan du använder e-cigarett.

När du Vejpar produceras inte aska, så du behöver inte längre askkoppar.

E-cigg har ingen eld så att du kan lägga tändare åt sidan

Observera att e-cigg är förbjuden på dom flesta platser som omfattar även vanligt rökförbjud.

Hur fungerar Ecigg?

E-cigg är en batteridriven enhet som är fylld med E-Juice, flytande nikotin och propylenglykol. Detta är utformat i en cylindrisk form så att det kan se ut som en cigarett. Ångor skapas av E juice förångas i brännaren när du tar bloss. Användaren kan känna samma känslan av att röka eller vapa efter inandning av dessa ångor.

 

Comments

Popular posts from this blog

E-cigg- Varför är dessa e-cigaretter ett bättre alternativ?

Tips för att köpa e-cigg online

E-cigarett: Hälsosammare alternativ till cigaretter