Funktioner för elektroniska cigaretter

 

De olika fördelarna som erbjuds av e-cigaretter som ett alternativ till traditionella cigaretter är nu kända av rökare över hela världen. Men många är fortfarande inte medvetna om hur e-cigaretter fungerar. Till skillnad från traditionella cigaretter, som orsakar förbränning av tobak när de tänds, släpper rök som innehåller olika skadliga ämne samt nikotin. Denna nikotin inhaleras i sin tur av rökaren som absorberas av lungor. El cigg, å andra sidan används nikotinvätskan som omvandlas till ånga eller dimma, som inhaleras av rökaren.

Förångning kan i vissa ecigg modeller börja direk så fort användaren drar in bloss från patronen, och i andra fall har enheterna en manuell omkopplare som man behöver klicka/hålla i knappen smatidigt som man tar bloss.

E cigg startpaket är indelade i tre huvuddelar, nämligen en patron, en förångare / brännare och ett uppladdningsbart litiumbatteri. Litiumbatteriet, som hjälper till med att driva e-cigg, är uppladningsbar med och laddas med bifogat laddare, oftast med micro USB laddare som  liknar det som används för laddning av dom flesta mobiltelefoner.

På batteriet skruvar man en förångare/tank , vilket är ett slangrör som man fyller på med e-juice. Inuti finns bränanre som förbränner vätskan och hjälper till att skapa ånga.

Tank eller förångare fylls med nikotinvätska, även känd som e-juice. Spetsen av patronen används som e-cigarettens munstycke.

E-cigaretter inhaleras på samma sätt som traditionella cigaretter. Förångaren aktiveras för uppvärmning av vätskan som finns inne i patronen och omvandling av densamma till ånga. Inandning av denna ånga genom e-cigarettens munstycke hjälper till att skicka nikotin till användarens lungor.

Enligt en undersökning upplever flesta rökare en liknande känsla som vanliga cigaretter. En ljusdiod (LED) finns i de flesta e-cigg, som tänds som i en vanlig cigarett, så fort användarna börjar dra bloss. Men i motsats till traditionell cigarett är den upplysta lampan av e-cigaretten helt säker och ofarlig.

E-juice finns i många olika smaker,till skillnad från traditionell cigarett, som har ett begränsat smakval. Kaffe, mint, grönt äpple, körsbär, karamell, mentol, är några av de mest populära och köpta e-juice smakerna.

E-cigaretter kan enkelt beställas och köpas från online-butiker. E-cigarett kan vara utformade som liknar cigarett, cigarrer eller även pennor. Genomsnittlig prissättning av E-cigarett startspaket kan variera i allt mellan 200-1000 SEK, vilket oftast inkluderar laddare och förångare. E-juice säljs alltid separat . E-cigaretter är ett bättre alternativ än traditionella tobaks-cigaretter.

Comments

Popular posts from this blog

E-cigg- Varför är dessa e-cigaretter ett bättre alternativ?

Tips för att köpa e-cigg online

E-cigarett: Hälsosammare alternativ till cigaretter